Priser og anbefalinger

Buch Kommunikation følger de vejledende takster fra Dansk Journalistforbund.
Som oftest aftales en fast ydelse til en fast pris, så du ved, hvad du får for pengene.

Anbefaling fra driftsleder Jesper Kinnerup, fødevareBanken efter pressearbejde for organisationen på Smukfest:

“Mette Buch har løst en række forskellige journalistiske opgaver for fødevareBanken. Mette har dét man drømmer om, når man booker en ekstern journalist: Hun laver hurtigt en klar og realistisk definering af opgaven, udfører den professionelt med stor entusiasme og giver løbende en orientering, så vi hele tiden er med. Alt dette i kombination med et sublimt netværksarbejde gør Mettes hit-rate klart højere end mange andres. Så de bedste anbefalinger herfra.”

Anbefaling fra tandlæge Kasper Slavensky, Sorø:

“Det er så moderne at snakke om at afstemme forventninger. Det er selvfølgelig også meget væsentligt, men i vores samarbejde med Mette var det egentlig en unødvendig øvelse. Mette er en person, der umiddelbart forstår hensigter, ønsker og behov på et split-sekund og uden for meget travbanesnak, og som med humor og professionalisme får projektet skåret til, så det fungerer. Kort og godt: Mette fik vores noget fluffy idé om vores identitets- og markedsføringsplaner sat i letforståelige rammer på meget kort tid. Og det virker😊.Tak, Mette, du er nu heldigvis en fast sparringspartner og skribent for os.”

Anbefaling fra Didde Knudsen, kursist, “Skriveværkstedet”, Hadsten Højskole:

“Mette er en utrolig vidende og tilbundsgående underviser, som formår at ramme flere niveauer i skriveprocessen med sine velvalgte øvelser. Hun mærker hurtigt, hvad man har brug for og støtter op om denne læring. Mette giver en personlig og grundig undervisning på højt niveau.”

Anbefaling fra Mikael Skensved, kursist, “Skriveværkstedet”, Hadsten Højskole:

“Jeg er netop færdig med en uge på skriveværksted på Hadsten Højskole med Mette Buch Jensen som underviser. Jeg vil hermed på det kraftigste anbefale kurset. Mette er en engageret og meget dygtig underviser. Jeg fik personlig og særdeles brugbar kritik på mine opgaver og fik også en særdeles anvendelig feedback på et par tekster, som jeg havde sendt forud for kurset. Jeg føler, at mit skrivearbejde er løftet et helt niveau efter en uge med Mette som underviser.”